H.A.S Shelter Leeuwarden – Völkel 1:72

149.00

De HAS Shelter in Leeuwarden of Volkel geven al vanaf de F104 Starfighter huisvesting aan de jachtvliegtuigen van de Konijnklijke Luchtmacht. Deze 1:72 schaal shelter is ideaal als start om een mooie diorama te maken.

Beschrijving

De Koninklijke Luchtmacht (RNLAF) gebruikt deze shelters al sinds de introductie van de F-104 Starfighter voor de becherming van de jachtvliegtuigen. Zowel Vliegbasis Leeuwarden als Vliegbasis Völkel hebben meerdere van deze geharde betonnen hangars, waarbij elke shelter plaats biedt aan één vliegtuig. Het vliegtuig moet vanuit de shelter kunnen opstijgen voor operationele missies. Nu met de aantocht van de F35 is bekend geworden dat de HAS shelters nog steeds gebruikt kunnen worden.

Deze kit wordt geleverd laser gesneden uit 3 en 1 mm MDF en dient zelf voorzien te worden van details. De kit is voorzien van een geprinte ondergrond en markings. Deze H.A.S is een exacte kopie van het origineel.
In het dak en zijkanten is ruimte voorzien voor electra en de deur wordt los geleverd. Dus is eventueel mechanisch werkbaar te maken.

Lengte: 500mm
Breedte: 252mm
Hoogte: 115mm
Materiaal: 2mm MDF  / 1 MM MDF
Inclusief: Grondplaat geprint op 300 grams houthoudend papier voorzien van markings voor aan het gebouw

De HAS wordt gemaakt op bestelling. Na bestelling zit er ongeveer een 7 – 10 werkdagen levertijd op deze kit.

Extra informatie

Gewicht 250 g