Verzenden

Scalemodelsupplies rekent verzendkosten. Wij verzenden met DHL.

Hoe snel heb ik mijn producten thuis?

Wanneer je de bestelling plaatst wordt deze in drie dagen verwerkt. Normaal gesproken ontvang je deze dan 4 dagen na bestelling en wanneer uw betaling door Scalemodelsupplies is ontvangen via bankoverschrijving of iDeal of Paypal en de door u bestelde producten voorradig zijn bij Scale Model Supplies. Wanneer de producten niet voorradig zijn, dan zullen wij u hiervan op de hoogte stellen en een indicatie geven van de verwachte levertijd.

Lasergesneden producten zoals bv de HAS shelter wordt op bestelling gemaakt en reken op ongeveer 14 dagen levertijd alles bij elkaar.

Hoe weet je of de betaling is ontvangen van mijn bestelling?

Wij werken met een automatisch bestelsysteem. Wanneer de betaling van uw bestelling binnen is krijgt u van ons automatisch een e-mail met daarin de status van je order.

Hoe weet je of mij bestelling is verzonden?

Op het moment dat de bestelling door Scale Model Supplies is verzonden ontvang je een verzendbevestiging per e-mail. Zo weet u precies wanneer je de bestelling kunt verwachten. In deze verzendbevestiging vind je alle benodigde informatie met betrekking tot de pakketzending.

Wat gebeurd er met het pakket als ik niet thuis ben?

Als je bestelling wordt aangeboden op een moment dat je niet thuis bent, zal het pakket de eerst volgende werkdag of zaterdag nogmaals worden aangeboden. Is er bij de 2e aflever poging wederom niemand aanwezig, dan zal het pakket worden afgeleverd bij een DHL punt bij jou in de buurt. De bezorger zal in dat geval een bericht achterlaten zodat je weet waar je het pakket op kunt halen. Je bestelling blijft 1 weeek liggen op het DHL Punt. In sommige gevallen kan het pakket bij niet thuis afgeleverd worden bij de buren. De bezorger laat ook in dat geval een bericht achter zodat je weet waar je het pakket op kunt halen. Voor kleine bestellingen die door de brievenbus passen hoeft er niemand thuis te zijn.

Wat moet ik doen als een pakket beschadigd wordt aangeboden?

Alle bestellingen worden voor verzending zorgvuldig door Scale Model Supplies gecontroleerd op gebreken. Toch kan het onverhoopt voorkomen dat een product beschadigd is bij ontvangst. In dat geval kun je het beste contact met ons opnemen en het probleem aan ons melden. Dan zorgen we voor een passende oplossing. Stuur een mailtje naar info@scalemodelsupplies.nl en wij zullen zo snel mogelijk reageren!

Winkelwagen